• 😎 Leuk

    De leukste activiteiten met een leuke groep leeftijdsgenoten, wie wil dat nou niet?

  • 🧠 Leerzaam

    Elke sessie besteden we in kleine groepjes minstens anderhalve uur aan vakinhoudelijke hulp voor rekenen en taal!

  • 👌 Lokaal

    Wij blijven lekker lokaal in Putten of Zeewolde, zo ontmoet je nieuwe vrienden en leer je ook gelijk je eigen dorp goed kennen!

De ultieme combinatie tussen een leuke en leerzame zomer!

Gedurende de laatste drie weken van de zomervakantie, ben je van harte welkom om deel te nemen aan Spelenderwijzer. Elke week organiseren wij 2 leuke sessies van 10:00 tot 15:00, waarbij we minstens anderhalve uur werken aan rekenen en taal. Daarnaast doen we leuke activiteiten waarbij je nieuwe leeftijdsgenoten leert kennen!

Aanmelden

Aanmelden mogelijk tot 30 juni

Huiswerkbegeleiding in Putten en Ermelo

Persoonlijke begeleiders

Bij Spelenderwijzer vinden wij een persoonlijke band met de leerling erg belangrijk. Daarom werken we in kleine groepjes van 6 tot 8 kinderen per begeleider.

đŸŽ¯ Maatwerk

Wij leveren graag maatwerk, dus voordat uw kind deelneemt aan Spelenderwijzer, nemen wij graag (met uw toestemming) altijd even contact op met de interne begeleider van de school. Op die manier komen we meer te weten over de struikelpunten en kunnen we effectief en doelgericht aan het werk!

Antwoord op veelgestelde vragen

Inklapbare content

Waar vindt Spelenderwijzer plaats?

Spelenderwijzer vindt plaats in Putten (Veldstraat 7a) of Zeewolde (Pioniersweg 22).

Ik ben niet beschikbaar op de aangegeven datum, kan ik op een ander moment komen?

Jammer om te horen dat je er niet bij kan zijn, maar gÊÊn drama! Neem even contact met ons op en wij zullen proberen met een passende oplossing te komen!

Hoe reserveer ik een plekje?

Dat is heel eenvoudig! Neem contact met ons op of klik op de menuknop 'aanmelden' bovenaan de pagina. Vervolgens kan je de gewenste plaats (Putten of Zeewolde) uitkiezen en de betaling voltooien.

Zodra de betaling is voltooid, sturen wij je een mail met alle details.