StudieHub huiswerkbegeleiding, bijles en examentrainingen in Putten en Ermelo

Wij zijn StudieHub

Benieuwd naar wie wij zijn? Maak kennis met het team van StudieHub!

 • Huiswerkbegeleiding, bijles en examentrainingen in Putten en Ermelo

  Michaël Schut

  Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Michaël Schut, 23 jaar oud en afgestudeerd jurist (Bachelor Rechtsgeleerdheid en de Legal Research Master, beide cum laude afgerond aan de Universiteit Utrecht).

  Als mentor bij StudieHub is het mijn taak om leerlingen te enthousiasmeren voor, en te ondersteunen bij hun huis- en leerwerk. Samen zorgen wij ervoor dat school meer plezier dan stress oplevert! 

  Bekijk mijn LinkedIn 
 • Huiswerkbegeleiding, bijles en examentrainingen in Putten en Ermelo

  Wasim van Houtum

  Welkom op onze website! Ik ben Wasim van Houtum, 24 jaar oud en ben afgestudeerd econometrist.

  Als ik af en toe terugdenk aan mijn tijd op het voortgezet onderwijs en de stress die dit destijds meebracht, kan ik me redelijk plaatsen in de leerlingen van dit jaar. Met mijn ruime ervaring in het geven van bijlessen en begeleiding, aan jong en oud, wil ik nu écht iets kunnen betekenen voor deze leerlingen. Ik kijk er dan ook naar uit om jou te helpen in de voorbereidingen van je toetsen zodat je straks met dat diploma wegloopt. Hopelijk tot snel!

  Bekijk mijn LinkedIn 
 • Huiswerkbegeleiding, bijles en examentrainingen in Putten en Ermelo

  Rafaël Schut

  Hey! Ik ben Rafaël Schut, 22 jaar en afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met een master Financial Econometrics. Na mijn master heb ik mijn passie voor het onderwijs gevolgd en heb ik zelfs voor de klas gestaan als economiedocent voor twee havo-5 en twee VWO-5 klassen.

  Ik herken nog alle stress en zenuwen die bij je schoolcarrière komen kijken. Daar wil ik je, als ervaringsdeskundige, heel graag bij helpen! Ik kijk ernaar uit je te helpen bij het plannen, je te motiveren, begeleiden en eventuele vragen over de leerstof (vooral wiskunde en economie) te beantwoorden!

  Bekijk mijn LinkedIn