Het team van StudieHub

Maak kennis met ons team!

Wij zijn StudieHub

Benieuwd naar ons verhaal?

Bekijk dan de onderstaande video!

Huiswerkbegeleiding en bijles in Putten en Ermelo

Gedreven en enthousiast

Ons team

Huiswerkbegeleiding en bijles in Putten en Ermelo

Rafaël

Hey! Ik ben Rafaël Schut, 22 jaar en afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met een master Financial Econometrics. Na mijn master heb ik mijn passie voor het onderwijs gevolgd en heb ik zelfs voor de klas gestaan als economiedocent voor twee havo-5 en twee VWO-5 klassen.

Ik herken nog alle stress en zenuwen die bij je schoolcarrière komen kijken. Daar wil ik je, als ervaringsdeskundige, heel graag bij helpen! Ik kijk ernaar uit je te helpen bij het plannen, je te motiveren, begeleiden en eventuele vragen over de leerstof (vooral wiskunde en economie) te beantwoorden!

Huiswerkbegeleiding en bijles in Putten en Ermelo

Rhodé

Hi! Rhodé hier! Ik ben 20 jaar oud en ik studeer Natuurwetenschap en innovatiemanagement. Zoals mijn studie al doet vermoeden, heb ik affiniteit met en een passie voor de exacte vakken (voornamelijk wiskunde en natuurkunde). Dit zijn dan ook bij uitstek de vakken waarin ik leerlingen met veel plezier begeleid.

Als bijlesdocent en huiswerkbegeleider probeer ik leerlingen in de breedste zin van het woord te ondersteunen. Niet alleen door hen vakinhoudelijk bij te staan, maar ook door hen te coachen en te laten inzien dat leren best leuk kan zijn!

Huiswerkbegeleiding en bijles in Putten en Ermelo

Michaël

Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Michaël Schut, 23 jaar oud en afgestudeerd jurist (Bachelor Rechtsgeleerdheid en de Legal Research Master, beide cum laude afgerond aan de Universiteit Utrecht).

Als mentor bij StudieHub is het mijn taak om leerlingen te enthousiasmeren voor, en te ondersteunen bij hun huis- en leerwerk. Samen zorgen wij ervoor dat school meer plezier dan stress oplevert! 

Emma

Hoi iedereen! Ik ben Emma, 21 jaar oud en enthousiast huiswerkbegeleider en bijlesdocent. Mijn werkzaamheden bij StudieHub combineer ik met een studie Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Omdat ik daarnaast veel affiniteit heb met pedagogie en didactiek, heb ik het afgelopen studiejaar een minor Pedagogisch management kind en educatie gevolgd en stage gelopen bij een BSO.

Binnen StudieHub sta ik te boek als een duizendpoot: of het nou gaat om hulp bij (bedrijfs)economische vakken of het maken van een sluitende planning – aan mij heb je de juiste persoon.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een balletje te slaan. Geef mij een gravelbaan en ik waan me op Roland Garros!

Huiswerkbegeleiding en bijles in Putten en Ermelo

Ilse

Mijn naam Ilse, aangenaam! Ik ben 19 jaar oud en studeer Communicatie- en informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Als ijverige student weet ik hoe belangrijk maar tegelijkertijd lastig het is om een evenwichtige planning op te stellen. Leerlingen die hulp kunnen gebruiken bij het plannen en structureren van de leerstof kunnen op mijn ondersteuning rekenen!

Als huiswerkbegeleider en bijlesdocent is er niets mooiers dan een bescheiden bijdrage te kunnen leveren aan het leerproces van de leerling.

Als ik niet bij StudieHub ben, tref je me hoogstwaarschijnlijk aan op de manege of met een camera in mijn hand.

Huiswerkbegeleiding en bijles in Putten en Ermelo

Isabel

Hoi hoi! Ik ben Isabel, derdejaarsstudent Biomedische wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Vanuit mijn academische achtergrond ben ik geïnteresseerd in alles wat met wetenschap te maken heeft. De vakken biologie, scheikunde en wiskunde zijn dan ook dé vakken waar ik warm voor loop! Aan mij de taak om niet alleen mijn kennis van maar ook mijn passie voor deze vakken aan leerlingen over te brengen.

Mijn taken als huiswerkbegeleider en bijlesdocent lopen uiteen, maar worden verenigd door een gemeenschappelijk doel: de leerlingen, elk op hun eigen manier, zo goed mogelijk helpen.

In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, het liefste in de zon!

Huiswerkbegeleiding en bijles in Putten en Ermelo

Oost, West, thuis best

Oprichting

Op 1 augustus 2021 was het zover: StudieHub werd opgericht. Na ons afstuderen, respectievelijk als econometrist (Rafaël) en jurist (Michaël), voelden we dat er meer voldoening te vinden was buiten de harde wereld van de advocatuur en financiën.

In een gedeelde visie besloten wij om onze krachten en ervaring als voormalige bijlesdocenten te bundelen. Gedreven door de wens om onderwijsondersteuning laagdrempelig en toegankelijk te maken, hebben wij vol enthousiasme gekozen om ons prachtige thuishaven, Putten, te verrijken met onze diensten!

Huiswerkbegeleiding en bijles in Putten en Ermelo

Dat ging heel snel...

Uitbreiding

Al snel werden wij overweldigd door de vraag naar huiswerkbegeleiding en bijles, niet alleen in Putten, maar ook in het naburige Ermelo. Daarom besloten we in september 2022 een nieuwe vestiging te openen aan de Kerkdennen 60, vlakbij het Christelijk College Groevenbeek Ermelo. Zodoende konden we nog meer leerlingen helpen en hen de ondersteuning bieden die ze nodig hadden om te excelleren.

Leave no man behind!

Huiswerkbegeleiding en bijles in Putten en Ermelo

Ook in Amsterdam, Amersfoort, Barneveld, Nijkerk en Utrecht!

Flexibeler dan ooit

Wat begon als een bloeiend avontuur in Putten en Ermelo, heeft zich in 2023 ook uitgebreid naar nieuwe gebieden. We zijn verheugd om nu ook actief te zijn in Amsterdam, Amersfoort, Barneveld, Nijkerk en Utrecht.

Het is onze missie om de kracht van onderwijsondersteuning naar elk huis te brengen, zodat leerlingen kunnen floreren in hun leertraject. We zijn enthousiast om nog meer jonge geesten te inspireren, te motiveren en te begeleiden, en we zijn vastberaden om hen te helpen hun volle potentieel te bereiken. Samen gaan we de uitdagingen aan en creëren we een omgeving waarin succes gedijt!

Kopje koffie?

Benieuwd naar meer? Maak gerust een afspraak en kom langs voor een kop koffie!

📱 06 – 22 12 45 71
📞 0341 786 605
✉️ info@studiehubs.nl