Huiswerkbegeleiding en bijles in Putten en Ermelo

Onze locaties

Je kan ons vinden in Amsterdam, Amersfoort, Barneveld, Ermelo, Nijkerk, Putten of Utrecht!

Tussen 8:00 en 20:00

Of je nu een ochtendmens bent of liever 's avonds je schoolwerk doet, bij StudieHub hebben we goed nieuws voor je! Onze ruime openingstijden stellen je in staat om op het moment dat voor jou het beste werkt, bij ons terecht te kunnen.

Huiswerkbegeleiding en bijles in Putten en Ermelo

's Ochtends

Huiswerkbegeleiding en bijles in Putten en Ermelo

's Avonds

Slepen

Onze locaties

Huiswerkbegeleiding en bijles in Putten

Putten

Hier is waar het allemaal begon: het prachtige Putten! Je bent van harte welkom in ons ruime pand aan de Veldstraat 7, een sfeervolle plek die centraal ligt, waar we onze passie voor huiswerkbegeleiding en bijles tot leven brengen.

Huiswerkbegeleiding en bijles in Ermelo

Ermelo

Bekend om de schitterende heide: Ermelo! Als je de heide af fietst, vind je ons mooie pand aan de Kerkdennen 60. Op een steenworp afstand van Christelijk College Groevenbeek en net om de hoek bij Caluna!

Bijles in Harderwijk bij StudieHub

Harderwijk

Sinds oktober van dit jaar kun je ook bijles volgen bij StudieHub in Harderwijk! Onze bijlessen kan je zowel aan huis of in de bibliotheek volgen. Net wat je fijner vindt!

Huiswerkbegeleiding en bijles in Amersfoort

Amersfoort

Wij verzorgen ook bijles en huiswerkbegeleiding in het bruisende Amersfoort, en dat kan gewoon bij jou thuis of op een van onze comfortabele flexwerkplekken op het Eemplein!

Huiswerkbegeleiding en bijles in Barneveld

Barneveld

Het prachtige Barneveld kan ook gebruik maken van onze bijles en huiswerkbegeleiding aan. Zowel aan huis of op een van onze gezellige flexwerkplekken in het bruisende centrum!

Huiswerkbegeleiding en bijles in Nijkerk

Nijkerk

Ook in het charmante Nijkerk verzorgen wij bijles en huiswerkbegeleiding. Dat kan gewoon bij jou thuis of op een van onze inspirerende flexwerkplekken in de buurt van het levendige centrum!

Huiswerkbegeleiding en bijles in Utrecht

Utrecht

Ook in het betoverende Utrecht bieden wij bijles en huiswerkbegeleiding aan: zowel aan huis als op een van onze comfortabele flexwerkplekken in de nabijheid van het prachtige centrum!

Vrijblijvend contact

Kopje koffie doen?

Wij kijken graag mee naar hoe wij jou het best kunnen helpen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

📱 06 – 22 12 45 71
📞 0341 786 605
✉️ info@studiehubs.nl