Examentrainingen voor VMBO, havo en VWO(Wiskunde, Economie en andere vakken) in Putten en Ermelo

Examentrainingen in Putten

In één of twee dagen (afhankelijk van het type examen; school- dan wel eind-) nemen we alle stof door en stomen we je klaar voor de drie toetsweken en het sluitstuk van jouw schoolcarrière: de Centrale Examens.

Bekijk nu de geplande examentrainingen

BIJ STUDIEHUB GELDT DE NO CURE, NO PAY-GARANTIE: JE KRIJGT JE GELD TERUG BIJ EEN ONVOLDOENDE!

  • 🎯 De beste voorbereiding

    Tijdens de examentraining behandelen wij alle stof, en na de training bieden wij jou extra oefenmateriaal aan en de mogelijkheid om ons 24/7 te bereiken voor jouw vragen. Op ons kan je rekenen!

  • 🥇 Ervaren docenten

    Niet heel lang geleden waren ook wij leerlingen op de middelbare school. Wij kennen dus de valkuilen en gaan jou daarvoor behoeden!

  • 🤝 No cure, no pay

    Wij zijn er om je te helpen. Dus mocht je na het volgen van één van onze examentrainingen onverhoopt een onvoldoende halen, dan krijg je het volledige bedrag vergoed— no cure, no pay. Dat is wel zo eerlijk.

Veelgestelde vragen

Waar worden de examentrainingen gegeven?

Bij elke examentraining staat de locatie aangegeven. Dit kan in Putten (Veldstraat 7a of Brinkstraat 91) of Ermelo (Kerkdennen 60) zijn.

Ik ben niet beschikbaar op de aangegeven datum, kan ik op een ander moment komen?

Geen probleem, neem even contact met ons op en wij komen met een passende oplossing!

Hoe boek ik een examentraining?

Dat is heel eenvoudig! Klik op de oranje knop 'geplande examentrainingen' en kies je niveau en het vak waarvoor je de training wilt volgen. Vervolgens kun je de gewenste datum uitkiezen en de betaling voltooien.

Zodra de betaling is voltooid, sturen wij je een mail met alle details.