• Daniëlle

  Michaël heeft onze zoon vele jaren begeleid met het plannen, de aanpak en de inhoud van zijn studie (tweetalig vwo). Dit leidde tot overzicht, motivatie en betere resultaten. Wij zijn ervan overtuigd dat hij en zijn broer Rafaël met enthousiasme, passie, inhoud en volharding op maat een bijdrage kunnen leveren aan de studiemotivatie en het behalen van een diploma van leerlingen, scholieren en studenten. Zij kunnen op verschillende niveaus goed aansluiten.

 • Melany

  voor mijn economie examen havo wilde ik graag bijles en bij StudieHub kon ik direct terecht! 3 weken lang 3x per week bijles heeft mij heel goed geholpen om mijn examen te kunnen maken!!
  Daarnaast heb ik ook opgaven gekregen om te oefenen. De jongens van StudieHub zijn heel fanatiek en staan altijd voor je klaar.

  echt een aanrader!!!!

 • Eva

  Zonder de hulp van StudieHub was het me waarschijnlijk niet gelukt te slagen. Erg aan te raden voor mensen die opzoek zijn naar extra begeleiding of uitleg

 • Marieke

  Onze zoon heeft het ontzettend naar zijn zin bij StudieHub. Elke week krijgen we een korte evaluatie hoe de week is verlopen. Echt een aanrader als je kind moeite heeft met huiswerk maken of het leren leren.

 • Evelien

  Nu na 2 maanden huiswerkbegeleiding, geven wij een dikke 10!
  Huiswerk wordt hier weer leuk en de cijfers goed!
  Een echte aanrader!

 • Tom

  Bijles gehad voor economie en daardoor de toets heel goed gemaakt, hele fijne lesmethode.

 • Saskia

  Ik wilde graag mijn havo examen dit jaar halen. Zelf had ik veel moeite met economie, ik kon bij StudieHub direct terecht! Ik heb 3x in de week bijles gehad en het heeft me super erg geholpen!
  De jongens van StudieHub staan altijd voor je klaar en zijn super fanatiek!

  Echt een aanrader!!

 • Coen

  Tijdens mijn eerste jaar was Wasim mijn mentor. Het was een lastig jaar in verband met COVID-19, daarom had ik echt behoefte aan wat emotionele steun op bepaalde momenten. Ik vond het ook fijn dat ik altijd op Wasim kon rekenen. Nu ik het jaar heb gehaald kijk ik hier met trots op terug en ben blij dat ik samen met Wasim het maximale uit mezelf heb gehaald, zoals hij beloofde. Wasim, bedankt!

 • Karim

  Rafaël heeft mij gedurende een aantal maanden bijles gegeven in het vak Wiskunde B. Waar ik voorheen veel moeite had om de stof te begrijpen, loodste Rafaël mij op geduldige, gestructureerde en efficiënte wijze door de stof heen. Dat heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen: een dikke 8 op mijn cijferlijst. Anderen wens ik hetzelfde toe!